Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Quan no tocàvem de peus a terra al Festival Circ Cric

Companyia:
Circ Pistolet
Inici:
4 de juny de 2017
Final:
4 de juny de 2017
Adreça:
Circ Cric, Camí de la Serra de Can Vilatort, 10
Lloc:
Sant Esteve de Palautordera
Preu:
16€ (preu per a la Fira d'espectacles, tot el dia)

Circ Pistolet presenta: QUAN NO TOCÀVEM DE PEUS A TERRA

Equilibris, verticals, acrobàcia, llançaments
“Vine que anirem enrere… si vols venir, anirem enrere, enrere, enrere, als dies de la nostra infantesa … quan jugàvem tots junts i jugàvem sempre i molt … quan no tocàvem de peus a terra…”
Un viatge en el temps a través dels records d’aquelles tardes de jocs i bones estones, a vegades rient, a vegades suant, però sempre gaudint, plens d’emocions genuïnes i de complicitat, buscant l’equilibri fràgil entre dues persones …
Tomàs Cardús, entra a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona(2001) i al setembre del 2003 continua la seva formació al Centre des Arts du Cirque de Lomme (França), on s’especialitza en equilibris acrobàtics. Al 2009, entra a formar part de la Cie XY (França). Creen col·lectivament l’espectacle “Le Grand C”, que els porta a fer gires internacionals fins al 2014, amb més de 300 representacions. L’espectacle “Le Grand C” guanya el premi Ciutat de Barcelona de Circ l’any 2012.
Enric Petit: Al 2002 entra a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona. Continua la seva formació especialitzant-se en verticals i equilibris acrobàtics amb diferents professors com Vicente Espinoza, Mahmoud Louertani, Pascal Angelier i Claude Victoria. Al 2008 forma la Companyia Pistolet amb Rat Serra i creen l’espectacle “sObre rOdes”.

Ells són: Tomàs Cardús i Enric Petit
Durada: 15 minuts

 Aquesta actuació està dins del programa del 8è Festival Circ Cric al Montseny

Enllaços relacionats

Circ Pistolet Circ Pistolet