Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Casal

Casal de Circ Culturnautes 2017 al CCCB

Inici:
26 de juny de 2017
Final:
30 de juny de 2017
Lloc:
CCCB, Barcelona

CULTURNAUTES 2017

Casal d’estiu del CCCB per a nens i nenes de 6 a 14 anys. Al llarg de tot el juliol es treballen continguts del CCCB a partir de tallers i activitats lúdiques vinculades a una disciplina artística, i portades a terme per especialistes en el tema.


Què és Culturnautes?

Un viatge per la galàxia de la cultura contemporània! Els exploradors treballen els diferents continguts desenvolupats en les exposicions i programes del CCCB al llarg del 2017. Les fugides col·lectives, les narracions visuals, l’espai públic i el canvi climàtic, són només alguns dels temes que tractem en els tallers proposats al casal. Volem oferir un laboratori de creació amb una gran dosi d’experimentació.

Qui ho farà?
Culturnautes consta de quatre setmanes, amb propostes formulades conjuntament pel CCCB i els col·lectius detallats a continuació:


- Col·lectiu artístic del 21è Circ d'hivern de l'Ateneu Popular de 9 Barris, dedicats a la producció de circ i suport a la creació;

- CliCme, un col·lectiu dedicat a la fotografia;

- Raons Públiques, una cooperativa d’urbanisme, arquitectura i participació especialitzada en la construcció de la ciutat;

- A Home in Progress Film, il·lustradors i realitzadors de gràfica animada.

El projecte educatiu i l’organització del casal es porten a terme amb la col·laboració de la Fundació sociocultural Atlas i el seu equip de monitors/es. Una entitat que té com a finalitat principal crear i gestionar projectes que suposin la transformació de la societat utilitzant l’educació com a principal eina. Una educació basada en el diàleg, el respecte i la convivència, on els principals protagonistes són les persones.

1a setmana. Del 26 de juny al 30 de juny.
Invisibles


Activitats de circ i narració teatral, amb el col·lectiu del 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris

Els artistes que formen part de l’espectacle Invisibles 21è Circ d’Hivern, acompanyen els infants en la vivència dels fenòmens contemporanis de fugida i migracions, a través dels malabars, els equilibris, l’acrobàcia i els aeris.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

REUNIÓ INFORMATIVA 10 MAIG 18h

Enllaços relacionats