Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

'Corto Cirqyto', de Gonzo Velazko, a la carpa de la cia Passabarret

Inici:
15 d'abril de 2012
Final:
15 d'abril de 2012
Adreça:
Jardins de Casa Fèlix
Lloc:
Valls (Tarragona)
Preu:
5€

El clown Gonzo Velazko passa per Valls en plena gira europea.  Actuarà aquest proper diumenge a la carpa de circ de la companyia vallenca Passabarret.

Diumenge, 15 d'abril
Companyia: Gonzo Velazko
Espectacle: 'Corto Cirqyto'
Lloc: Carpa ubicada als jardins de Casa Fèlix - Valls
Hora: 12h i 18h
Preu entrada 5€
La interacció amb el públic redimensiona en aquest espectacle l'estructura teatral, ja que en Gonzo crea situacions des de la participació de l'espectador, de manera que les accions i el joc converteixen en un espectacle irrepetible, que es construeix, en gran part, instantàniament.

“Sens dubte, és una de les actuacions més especials de les que hem programat des que
vam començar”, explica David Sancho de Cia. Passabarret. “Sabem que la gent no és
molt conscient de la magnitut que poden tenir determinats artistes. Hi ha pocs pallassos
famosos: no són ni futbolistes ni personatges televisius. Però tenir a un intèrpret de
l'alçada de Gonzo Velazko a Valls és un autèntic orgull”, afegeix. L'espectacle
unipersonal 'Corto Cirqyto' arribarà el proper diumenge, 15 d'abril, a l'escenari de la
carpa que Cia. Passabarret té instal·lada als jardins de Casa Fèlix.
Gonzo Velazko és un artista argentino-veneçolà que ha recorregut tot el món amb els seus
espectacles. Té un estil molt personal i ofereix una visió del clown que dista sensiblement de la concepció europea. Ha treballat a Xile, Bolivia, Perú, Ecuador, Colombia, Guatemala, Mèxic, El Salvador, Nicaragua, República Dominicana, Estats Units, França, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Anglaterra, Suissa o Romania, i ha participat en diferents expedicions de Pallassos sense Fronteres. Està especialtzat en comèdia física, inspirada en el treball de figures com Charles Chaplin, Buster Keaton, Laurel y Hardy o Harold Lloyd. “En aquest espectacle em dedico a descarregar energia, literalment, provocar un curtcircuit amb el públic”, explica el propi Gonzo.
“M'agrada desubicar-los de la seva realitat habitual per entregar-lis a canvi una mica de felicitat, i aprofitar que el públic està receptiu per emetre una visió personal meva sobre el món que estem vivint”.
L'artista, que té seu fixa a Veneçuela, arriba a Valls tot acabant la seva gira Europea. Acaba de tornar de Bèlgica i en breu farà les maletes per tornar a casa. Però no és el primer cop que actúa a Europa. Gonzo és tot un viatger que ha treballat a companyies de gran reputació com la francesa Les Plasticiens Volants. La seva tasca artística l'ha portat també ha desenvolupar projectes socials a tota Llatinoamèrica.
El mes d'abril és un mes pràcticament dedicat de manera íntegra als pallassos dins de la programació que Cia. Passabarret ofereix, setmana rera setmana, a la carpa dels jardins de Casa Fèlix. De fet, la setmana passada ja va trepitjar la pista del circ vallenc l'artista italià Camilo Clown. .

Enllaços relacionats