Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Xerrada

TERTÚLIA DE CIRC. Presentació del primer anuari del circ català - DIA MUNDIAL DEL CIRC

Companyia:
ZIRKÒLIKA
Inici:
21 d'abril de 2012 - 18:00h
Final:
21 d'abril de 2012 - 20:00h
Adreça:
Biblioteca Nou Barris, Via Favència, 08042 Barcelona
Lloc:
Biblioteca de Nou Barris / Barcelona
Preu:
gratuït

El dissabte, dia 21 d'abril, a les 18 hores, celebrarem el dia mundial del circ amb una TERTÚLIA DE CIRC de presentació del primer anuari del circ català. Amb la presència de Vicent Llorca, editor i director de Zirkòlika, i Marcel Barrera, periodista i crític de circ. L'acte es celebrarà a la Biblioteca pública de NOU BARRIS i serà una activitat gratuïta per tothom que vulgui assistir-hi. Tan sols cal fer la inscripció escrivint un mail a: zirkolika@yahoo.es


Com arribar-hi a la biblioteca

Per commemorar el dia mundial del circ la Biblioteca de Nou Barris i Zirkòlika organitzen una tertúlia amb els experts en circ: Marcel Barrera, periodista i crític, i Vicent Llorca, editor i director de Zirkòlika, on es presentarà el primer anuari del Circ.

Zirkòlika ha editat aquest any un anuari de 68 pàgines en total que inclou les 100 principals notícies de l’any 2011 i més de 90 fotografies. L’anuari recull una selecció dels fets més remarcables de l’any com la inauguració de La Central del Circ al Fòrum de Barcelona, la mort del pallasso Manel Vallès Totó, l’estrena del muntatge Grimègies de Tortell Poltrona, les prohibicions d’alguns ajuntaments als números de circ amb animals, o també com afecta la crisi als propis artistes. A la tertúlia es farà una presentació del Anuari i de tots aquests esdeveniments; i el públic assistent podrà participar comentant, preguntant o debatint sobre els mateixos o d’altres del seu interès.

La tertúlia és oberta a tothom i gratuïta. Les places són limitades fins cobrir l’aforament de la sala. Recomanem la inscripció.

L’anuari també inclou en forma de fitxes els nominats per als premis Zirkòlika de circ de Catalunya 2011; una galeria d’imatges de la primera edició dels premis 2010; i un article de balanç de l’última dècada que repassa el canvi històric que ha experimentat el circ els últims anys.

La tertúlia començarà a les 18 hores i tindrà una duració de dues hores. En acabar es preveu que tothom que vulgui assisteixi amb grup a un espectacle de circ programat a la ciutat de Barcelona que proposarem a tots els inscrits.

Aquesta tertúlia s’organitza precisament el dissabte, dia 21 d’abril, per ser el dia que la European Association Circus (ECA) vol commemorar el dia mundial del circ proposant aquest dia per a la realització d’activitats a tot arreu que serveixen per donar visibilitat i reconeixement a aquest art escènica en evolució i construcció permanent.

Per a més informació i inscripcions podeu contactar amb la Biblioteca de Nou Barris o bé directament amb Zirkòlika mitjançant el correu electrònic zirkolika@yahoo.es o el telèfon 933106793.