Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

'Guasoski', a la Carpa de la Cia Passabarret

Companyia:
Cris Oller / Cia Passabarret
Inici:
22 d'abril de 2012
Final:
22 d'abril de 2012
Adreça:
Carpa ubicada als jardins de Casa Fèlix
Lloc:
Valls (Tarragona)
Preu:
5€

Diumenge, 22 d'abril
Hora: 12h i 18h

Companyia: Cris Oller
Espectacle: 'Guasoski'
Lloc: Carpa ubicada als jardins de Casa Fèlix - Valls
Preu entrada 5€

Un espectacle de tall clàssic amb un dels artistes més viatgers de casa nostra. Guasoski és sinònim d'humor i circ en parts iguals, amb una gran complicitat amb el públic. Els  elements més clàssics del circ són la seva carta de presentació, però el seu estil personal és el seu secret més ben guardat.
InformacióSota el nom de 'Guasoski' s'amaga l'alter ego d'en Cris Oller, un artista que viu a la Costa Daurada i que ja ha col·laborat anteriorment amb Cia. Passabarret. És un artista polifacètic i carismàtic, que ofereix un treball de circ de tall clàssic i elegant. Tècniques com els plats xinesos, les rutines de barrets, el monocicle o la manipulació d'objectes són només alguns dels elements amb què sorprendrà el proper diumenge al públic assistent de la carpa vallenca.

Guasoski ha format part d'expedicions de Pallassos Sense Fronteres i ha presentat cabarets de molts formats. “Té un estil a escena molt personal, que fa que grans i petits quedin meravellats pel que veuen a l'escenari”, explica el responsable de la programació a Casa Fèlix, David Sancho. “La programació d'aquest mes ha tingut molts pallassos, i tots amb estils i particularitats molt diferents. En Cris Oller és un color nou dins del món del clown, i volíem que també fos present a la programació”.
Està clar que es tracta d'una proposta diferent. De fet, a la seva pròpia publictat destaca el
següent text: “les autoritats adverteixen que les calamitats del directe poden provocar somriures i rialles irreversibles. Una hora desternillant de barrets volant, cordes girant, plats en equilibri, màgia, alegria, malabars amb ganivets”. Un espectacle familiar recomanat per totes les edats i en el que l'artista utilitzarà tots els seus recursos per tal de passar una hora d'alló més divertida i sorprenent.

Enllaços relacionats