Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

"CAMALEÒNICA CIRCUS SHOW", Una petita degustació del nou circ català.

Companyia:
Amb Guillem Albà & Always Drinking + Cia. Trifaldó + Cia. Volaquivol
Inici:
21 d'abril de 2012
Final:
21 d'abril de 2012
Adreça:
Plaça de l'Ajuntament
Lloc:
Igualada
Preu:
Entrada Lliure

CAMALEÒNICA CIRCUS SHOW" - Una petita degustació del nou circ català.

Amb Guillem Albà & Always Drinking + Cia. Trifaldó + Cia. Volaquivol
Direcció artística: Guillem Albà
Una producció de CAMALEÒNICA D'ESPECTACLES.

2 únics passes:
Dissabte 21 Abril / 11.30h + 17.30h
A la Plaça de l'Ajuntament (Igualada)
 

Guillem Albà, acompanyat de la Always Drinking Marching Band, serà el clown presentador encarregat d’animar l’acte i conduir-nos a través de les càpsules de teatre, música i circ. Donada la importància del ritme, la dramatúrgia global i la intel—ligibilitat de l’espectacle, no és coincidència que el mateix Guillem Albà sigui el director artístic del show. Els primers 5 minuts d’obertura, doncs, serviran per presentar el clown i la fanfàrria, engegar motors, i endinsar el públic cap al fabulós món del circ, la música i l’humor.
A continuació, la Cia. Trifaldó ens oferirà 20 minuts del seu espectacle “ES3”, estrenat a l’Espai Camaleònica (La Mostra 2011) i redirigit per Guillem Albà. Els 3 còmics executius confinats a la oficina enllaçaran el número de malabars de l’entrepà / drac amb l’espectacular número de bàscula, on els públics d’Igualada els veuran volar pels cels.
Ara, en Guillem Albà es dirigirà cap a la Always Drinking Marching Band, que ens oferirà la segona càpsula (aquest cop de teatre d’humor i música) amb un fragment del seu “BULLANGAS”, espectacle de carrer per a tots els públics, sorgit del premiat espectacle de sala “FLIRT”, i amb la mateixa combinació de músics drinkers i actor. Seran 20 minuts d’energia positiva i música d’altíssim nivell combinades amb els gags més poca-soltes i participatius d’aquesta reconeguda fanfàrria.
Arribats a aquest punt, el presentador es dirigirà cap a la tercera i última companyia de la vesprada: la Cia. Volaquivol. La Marina i en Ferriol ens presentaran una primícia del seu nou espectacle “EN VENDA”, dirigit per Jordi Aspa. El quadrant aeri i, de nou, l’humor seran els encarregats de conduir-nos en una història amb 2 personatges molt ben trenats. L’Angelina i l’Evaristo arriben carregats d'andròmines i munten la seva paradeta. Tenen un
problema i necessiten l’ajuda del públic per solucionar-lo. Sembla que necessiten vendre’s l’estructura de circ que porten amb ells ...
Un últim número amb en Guillem Albà i la Always Drinking servirà de cloenda per a la proposta original CAMALEÒNICA CIRCUS SHOW / IGUALADA 2012.

Enllaços relacionats