Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Laboratori de creació: PRENENT RISCOS

Companyia:
La Central del Circ (Impartit per: Rob Tannion)
Inici:
5 de maig de 2012 - 10:00h
Final:
6 de maig de 2012 - 18:00h
Adreça:
Parc del Fòrum de Barcelona - Moll de la Vela 2
Lloc:
08930 Sant Adrià del Besòs
Preu:
170€
Descompte:
145€)

Laboratori de creació: PRENENT RISCOS
Impartit per: Rob Tannion
Data: 5 i 6 de maig
**ATENCIÓ: la data límit d’inscripció és el proper dilluns 30 d’abril de 2012.

Dirigit a: artistes circenses interessats a desenvolupar els seus números, ampliar les seves formes d'exploració a partir del cos físic (dansa, teatre, veu, Contact etc.)


Descripció: Taller enfocat al procés creatiu, al moviment i a la cerca, a través del cos físic i de la condició humana. A Prenent Riscos, el tema de risc personal i artístic és el punt de partida i fil conductor de l'exploració durant el taller.

La cerca per trobar autenticitat, context i sentit ens demana prendre riscos artístics, fora del conegut i el còmode - per revaluar i descobrir noves maneres de crear i desenvolupar el circ contemporani utilitzant la nostra experiència i característiques personals.Al final del curs els participants tindran les eines per trobar noves formes de treball, mètodes de cerca i preparar-se per crear el seu propi material dient alguna cosa mes del comú, ja que cada intèrpret és únic.Durada: 14 hores
Horari: de 10 a 18h
Lloc: La Central del Circ. Espai Sala d’entrenament
Preu: 170€ (socis APCC i usuaris amb quota anual de La Central 145€)
(el taller només es realitzarà si hi ha un quòrum mínim de 10 persones)

CV Rob Tannion

Rob Tannion és director i coreògraf, treballa internacionalment amb circ, musicals, anuncis, esdeveniments, dansa, teatre i pel·lícules. Els seus treballs realitzats al 2011 inclouen:

Director Acrobàtic per “Spiral” (un nou musical permanent a Xina); Director/coreògraf de “Beautifully Imperfect” per NICA, Melbourne; Director de “Solo miéntame” per Transito 5 al Centre Nacional de les Arts, Mèxic, com a part del 4 Festival d'Arts Circenses i del Carrer.
 

Des de 2008 -10 Rob Tannion ha dirigit 3 creacions originals per al projecte “CRECE” a Madrid, una co-producció entre Carampa i el Teatro Circo Price.

Altres punts d'interès de treballs anteriors: Col·laborador i ballarí amb DV8 Physical Theatre (Londres) i Complicite (Londres); Coreògraf associat a la versió musical de “Lord of the Rings” (Toronto); Coreògraf d'anuncis per clients internacionals com Bacardí, Fosters i Baileys; Actor al llargmetratge “Resident Evil”, i a la serie de televisió per la BBC “Stig of the Dump”. Des de 2004, Rob ha estat codirector artístic/fundador de la companyia de teatre físic de Londres “Stan Won’t Dansi”.

Al maig/Juny 2012, Rob Tannion dirigirà la primera edició de “Cresce Sud” a Rio de Janeiro, Brasil com a part del 1º Festival Internacional de CircINSCRIPCIONS:

Envieu un e-mail amb les vostres dades a activitats@lacentraldelcirc.cat o truqueu al 93 356 08 90
 

Enllaços relacionats