Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Amigoo de Mumusic Circus al CC Albareda (BCN)

Companyia:
Mumusic Circus
Inici:
4 de novembre de 2017 - 17:30h
Final:
4 de novembre de 2017 - 18:30h
Adreça:
Carrer Albareda, 22-24 (Sants-Montjuïc)
Lloc:
CC Albareda, Barcelona

QUÈ

Un home, una dona i un contrabaix que ballen plegats. De vegades ella puja a sobre de l’instrument; d’altres, ell se’l carrega a l’esquena. El contrabaix és allò que els uneix i que els separa, un cordó umbilical que els manté en contacte. Amigoo explora des de la subtilesa el món de les relacions humanes. I ho fa amb una única premissa: la sinceritat.

COM

Circ d’autor que combina disciplines diverses, des de la dansa fins al teatre, des de l’acrobàcia fins al gest. El treball dels Mumusic destil·la sensibilitat i delicadesa. Està fet de detalls i de petits moments, d’instants i sentiments sincers... I és la suma de tantes coses petites el que el fa veritablement gran.

PER A QUI

Per a un públic familiar en un sentit molt i molt ampli, perquè, encara que és cert que és capaç d’atrapar la mirada dels infants, apel·la en molts moments a vivències i estats d’ànim que només entendran els adults. Cada espectador trobarà molts elements que el permetran fer-se’l seu. I després no el voldrà deixar escapar i l’acompanyarà durant molts dies.

Enllaços relacionats

Amigoo Mumusic Circus Amigoo Mumusic Circus