Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Indomador d'Animal Religion a Barcelona

Companyia:
Animal Religion
Inici:
15 de desembre de 2017 - 20:00h
Final:
15 de desembre de 2017 - 21:00h
Adreça:
C/ Felip II, 222 (Sant Andreu)
Lloc:
Can Clariana Cultural, Barcelona

QUÈ

Animal o ésser humà? Masculí o femení? Qui és aquest personatge que fueteja el terra amb passió i que encadena acrobàcies impossibles amb unes sabates de taló negre? Quim Girón, alma mater d’Animal Religion, proposa una reflexió sobre els comportaments animals i els humans, les seves diferències i les seves semblances, el punt que els uneix i el que els distancia.

COM

 Alguns diran que és dansa, altres que té molt més a veure amb un circ acrobàtic, altres es quedaran amb la història i, fins i tot, alguns no podran oblidar la música durant setmanes. Quim Girón barreja tots aquests llenguatges en un espectacle on el moviment és clau i les paraules sobren. Circ? Potser sí. Però un circ que vol fer reflexionar l’espectador.

PER A QUI

T’agradarà tant si t’agraden els animals com si no; tant si portes sabates de taló com si només de veure-les et fan mal els peus. L’espectacle de Quim Girón està pensat per a tots els públics i tothom queda fascinat davant  un univers en el qual força, passió i sensibilitat es donen la mà.

Enllaços relacionats

indomador indomador