Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Proves de selecció per estudiar a l'escola Rogelio Rivel

Companyia:
Escola de Circ Rogelio Rivel
Inici:
7 de maig de 2012 - 20:00h
Final:
28 de juny de 2012 - 17:00h
Adreça:
C/ Portlligat 11-15
Lloc:
08042 Barcelona
Preu:
50

L’Escola de Circ Rogelio Rivel és una escola de formació base que té com a objectiu pedagògic la formació en diferents disciplines de circ. Al llarg de dos cursos, s’ensenya l’alumne a conèixer, a través de les tècniques de circ, el seu cos, la principal eina de treball que haurà d’utilitzar al llarg de la seva trajectòria professional.

L’Escola també ofereix, dins el seu programa de Formació Professional Preparatòria, un curs d’especialitat. Aquest curs busca impulsar la recerca i la creació de números de circ i dóna suport, amb les nostres instal•lacions i personal especialitzat en tècniques de circ, a la gent que decideix fer d’aquest art el seu ofici. Al mateix temps que es treballa la tècnica o tècniques escollides hi ha assignatures comunes amb el segon curs (acrobàcia, trampolí, verticals, dansa i teatre).

Les sol•licituds per realitzar les proves de accés a la formació preparatòria professional pel curs 2012-13, així com al curs d'especialitat, JA SÓN DISPONIBLES i les podeu demanar via electrònica a tallers@escolacircrr.com .

Dins els .pdf trobareu més informació. Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de tallers@escolacircrr.com

Enllaços relacionats