Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Lurrak a Cornellà

Companyia:
Lurrak Circo
Inici:
7 d'abril de 2018 - 21:00h
Final:
7 d'abril de 2018 - 22:00h
Adreça:
Carrer d'Albert Einstein, 51
Lloc:
Auditori de Cornellà
Preu:
25€ / anticipada 18€

Una trobada de diverses disciplines artístiques emmarcades en una dramatúrgia, que regala a l'espectador una experiència única i innovadora.

TEATRE- En un ambient industrial on regna la rutina, tindrem l'oportunitat d'assistir a una revolució. L'absurd del treball rutinari i la impotència davant les situacions extremes, porten els personatges a rebel·lar-se contra l'avorriment i la manca de vitalitat. A través de la solidaritat, aconseguiran canviar aquest micro-cosmos on no són més que una fitxa en una cadena de producció.

MÚSICA- Quatre músics interpreten en directe les melodies creades per a l'espectacle, que puntuen cada gest i marquen el ritme de l'acció. La música és protagonista i, a través d'ella, s'expliquen històries relacionades amb aquesta fàbrica.

La música de LURRAK s'interpreta mitjançant instruments musicals euskaldunes, reconeguts internacionalment per la seva singularitat.

Circ- Transcriu les accions mitjançant números de circ i personatges clars i humans, reconeixibles pel públic, universals. Sense necessitat d'utilitzar paraules.

Diferents tipus d'aeris (cèrcol, corda, cintes) es barregen amb números de bàscula amb mà a mà, equilibris, mitjançant els quals es va creant l'ambient fabril.

Enllaços relacionats