Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

El meu nom és Hor de Psirc al Mercat de les Flors

Companyia:
Psirc
Inici:
19 d'abril de 2018
Final:
22 d'abril de 2018
Adreça:
Mercat de les Flors, C/ Lleida, 59
Lloc:
Barcelona
Preu:
16€
Descompte:
15% entrades online / 50% a taquilla

Segon espectacle de la companyia, El meu nom és Hor és una peça basada en poesia visual, expressió personal i tècnica de circ (mans a mans, manipulació d’objectes, marionetes), l’estudi del moviment i un paper central de la il·luminació. La peça investiga en el moviment a través d’una barreja de tècniques i disciplines emmarcat en el moviment màgic de les marionetes, motor expressiu i emotiu.

Sense que tinguin una presència directa en l’espectacle, els artistes han begut de vàries fonts artístiques a l’hora d’entrar en mons abstractes, com ara les pintures del pintor surrealista Edgar Ende amb el seu món desolat però en color i sempre amb una esperança al final.

PSiRC neix el 2011 i està formada per Adrià Montaña (àgil de mans a mans), Wanja Kahlert (portor de mans a mans) i Anna Pasqual (perxa xinesa). El seu primer espectacle, Acrometria, gira durant 3 anys per Europa i Amèrica Llatina, a 12 països i amb més de 120 representacions i rep rellevants guardons, com el premi a l’espectacle de nit de la darrera edició de FETEN, el guardó “Freiburger Leiter” de la Kulturbörse de Freiburg 2016 com a espectacle d’arts de carrer, el  premi Zirkolika 2012 a la millor companyia novell i el FAD 2013- Aplaudiment a la creació emergent.

Artistes en escena Adrià Montaña, Wanja Kahlert / Idea i creació Adrià Montaña,  Wanja Kahlert / Col·laboració en dramatúrgia i direcció Rolando San Martín
Amb la col·laboració
Mercat de les Flors / Amb el suport d’OSIC i ICEC (Generalitat de Catalunya)
El projecte és beneficiari del dispositiu Companyonatge del projecte De Mar a Mar, co-finançat en el marc del programa POCTEFA pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) / Amb el suport La Central del Circ, La Grainerie (Toulouse), Ax-Animation (Ax-les-Thermes), Cronopis (Mataró) i L’Estruch, Fàbrica de les Arts en Viu de Sabadell