Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

LE SORT DU DEDANS, en el marc del festival Circ Cric

Companyia:
BARO D’EVEL CIRK CIE
Inici:
1 de juny de 2012
Final:
3 de juny de 2012
Adreça:
Circ Cric
Lloc:
Sant Esteve de Palautordera
Preu:
18€

BARO D’EVEL CIRK CIE, França – Catalunya, presenta
LE SORT DU DEDANS
Premi Ciutat de Barcelona de Teatre 2009
Premi Nacional de Circ 2010
(No us perdeu la darrera oportunitat de veure aquest espectacle)

Divendres 1 i Dissabte 2 - 21h30
Diumenge 3 -19h

Le sort du dedans, o el destí de l’interior, la ventura (o aventura) que s’amaga sota l’envelat d’un circ, metàfora del nostre espai més intern. A dins de la lona no hi ha fanalets ni garlandes, només silenci, però si escoltem bé sentirem l’empremta d’un home, l’esbufec d’un cavall, el sospir d’un contrabaix, l’impuls d’una acròbata.
El nostre espai interior és allò que ens defineix, més que no pas l’estat civil, els antecedents familiars o la posició social que ocupem al món. Per això, de circ contemporani encapçalada per Camille Decourtye i Blai Mateu proposa endinsar-nos en aquest racó que tenim a dins i que està format per diferents elements (el masculí, el femení, l’animal i el musical, tots ells presents a la pista) a partir d’un camí sensorial que comença tan aviat com posem el peu a la carpa.
La companyia treballa en un espai sonor i visual on es barregen els portés, l’humor del clown, la bàscula, el cant i el contrabaix, les piruetes acrobàtiques i la participació d’un cavall.

Camille Decourtye, Blai Mateu Trias, Thibaud Soulas, Bonito (cavall). Concepció i direcció artística: Camille Decourtye i Blai Mateu Trias.
www.barodeve.com
Durada: 1 h 10 m. Preu: 18 €