Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Laboratori de Creació amb Lucio Baglivo a Mataró

Companyia:
Espai de Circ Cronopis
Inici:
9 de març de 2019
Final:
10 de març de 2019
Adreça:
C/ Toló 8-18
Lloc:
Mataró

Laboratori de creació amb Lucio Baglivo

Dates: 9 i 10 de març 2019

Horari: de 10:30 a 14:30

Preu:
75€ + 10€ assegurança obligatòria

(Excepte les usuàries de Cronopis que ja el tinguin o qui tingui assegurança pròpia i la pugui demostrar documentalment)

Lloc: Cronopis Espai de Circ (C/Toló 8-18, Mataró)


Inscripció prèvia a: intensius@cronopis.org

Descripció:

Dansa contemporània, eines teatrals i acrobàcia.

Donar espai al temps, donar temps a l'espai.

Aquest taller busca combinar el moviment, des de la dansa contemporània i utilitzant eines del teatre i l'acrobàcia, amb la intenció de cercar i treballar sobre la singularitat de cada participant.

Treballarem sobre pautes d'improvisació concretes per tenir clar el punt de partida creatiu i el rol que comporta en cada moment, definint el focus d'atenció que ens interessa treballar, quines relacions s'estableixen durant la improvisació, quin camí segueix aquesta, l'objectiu que persegueix,... D'aquesta manera podem establir conscientment unes bases que ens permetin desenvolupar efectivament el propi treball artístic.

També es treballarà sobre conceptes tècnics que ens permetin obrir el ventall de possibilitats expressives del nostre cos en moviment, així com les maneres de cedir el pes del cos, treballar fora de l'eix, portes acrobàtics, llançaments, el risc i la confiança en el treball col·lectiu... L'equilibri entre la voluntat creativa i les possibilitats tècniques és molt important a l'hora de desenvolupar el treball creatiu de l'artista, així com la consciència i reconeixement d'aquest.

Adreçat a qualsevol persona interessada en el moviment i la recerca de l'expressió particular. No és necessària experiència prèvia ni assistir en parella.

Enllaços relacionats