Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Cabaret Elegance

Companyia:
Elegants
Inici:
2 de juny de 2012 - 18:30h
Final:
2 de juny de 2012 - 18:30h
Adreça:
Plaça de la Coma
Lloc:
Cassà de la Selva (Girona)

En el marc de la Festa Major (http://www.cassa.cat/)
 

La companyia es va formar a partir del 2010: 4 artistes de circ, 2 catalans i 2 brasilers, tots ells amb llarga trajectòria professional, s’uneixen per crear “ELS ELEGANTS”, amb l’objectiu de crear espectacles de circ d’alta qualitat i “elegància” i a partir de les disciplines individuals de cadascun dels components. La reunió de tots ells ha propiciat una recerca més intensa de cada especialitat i l’exigència d’ una direcció d’escena molt acurada.

Desprès del tancament inesperat d’un important cabaret de luxe a Rio de Janeiro, 2 artistes guapos, simpàtics i encantadors, decideixen continuar amb l’espectacle tot i la negativa del cos de ballarines. Per completar la companyia, incorporen a “dues joves promeses”: el barman i el noi dels encàrregs.
Una escenografia original, una cuidada posada en escena, i una succesió de números de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i verticals, i la comicitat com a lleguantge conductor.
Cabaret Elegance omplirà places i teatres, de dia i de nit amb molt glamour, bon humor, elegancia i circ, sobretot molt circ!
 

Enllaços relacionats