Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

UDUL de Los Galindos al Mercat de les Flors

Companyia:
Los Galindos
Inici:
22 de desembre de 2018
Final:
4 de gener de 2019
Adreça:
Plaça Margarida Xirgu
Lloc:
Mercat de les Flors - Barcelona

22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre - 2, 3 i 4 de gener

La iurta de Los Galindos, una petita carpa que confereix a aquesta companyia de circ d’una entranyable proximitat, torna a ser l’espai que acull la seva nova producció, UduL, un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix. Un espectacle de circ visceral on l’objectiu dels personatges és, per sobre de tot, seguir existint.

Premi Nacional de Cultura 2016, Los Galindos són un referent del circ català. Des de l’any de la seva fundació, el 1996, han creat tretze espectacles. Han estat pioners en la incorporació del trapezi volant en espectacles de circ de carrer.

Direcció artística Bet Garrell, Marcel Escolano – Los Galindos / Creació d’artistes a pista Anna Pascual, Benet Jofre, Bet Garrell, Marcel Escolano / Intervencions artístiques externes Roberto Magro, Enric Ases, Bina Rieck, Michel Dallaire / Producció  Los Galindos / Amb la complicitat Fira Trapezi de Reus, Passage Festival d’Helsingor, Kulturzentrum Tollhaus de Karlsruhe, Teatre Auditori de Granollers, Teatre d’Olot

Projecte beneficiari del dispositiu Fons de creació del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del programa POCTEFA.

#LosGalindos #UduL

Enllaços relacionats