Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Ricky, el profesor de tenis de La Mano Jueves al CC Cotxeres Borrell

Companyia:
La Mano Jueves
Inici:
21 de desembre de 2018 - 20:00h
Final:
21 de desembre de 2018 - 21:00h
Adreça:
Viladomat, 2-8
Lloc:
Barcelona

A pilotes no el guanya ningú. Ni a guapo, ni a simpàtic... O això és el que ell creu. I el que ens vol fer creure amb un joc, potser estrambòtic però efectiu, que combina acrobàcies, piruetes i humor, molt d\'humor.

Melena rossa al vent, samarreta ben ajustadeta per marcar els quatre músculs que encara li aguanten al seu lloc, Ricky ha decidit que encara no ha arribat el moment de llançar la tovallola. Aquest Travolta de les raquetes, afalagador, faldiller, cregut, per explotar els dots que creu que la naturalesa li va concedir –el seu cos i la seva capacitat per tocar les pilotes– decideix tornar a les pistes de tenis on va regnar ja fa molts anys (abans que el cacessin en un control antidopatge) transmutat en professor.

El voleu contractar? Entre volea i volea, entre revés i revés, Ricky us demostrarà que hi ha moltes maneres de llançar i de recollir les pilotes i que amb les raquetes es poden fer saques d’estils ben diferents. I quan us avorriu dels seus malabars començarà amb les piruetes i les acrobàcies. I sempre sense perdre el somriure i, encara més difícil, sense despentinar-se.

Ricky és un personatge que va néixer fa més d’una dècada en un altre espectacle de la companyia La Mano Jueves, Personal a la carta, i que va guanyar tant protagonisme que finalment va aconseguir tenir un espectacle on podia lluir-se en solitari.

FITXA

Companyia: Cia. La Mano Jueves. Autor: Walter Velázquez. Direcció: Walter Velázquez. Intèrprets: José Luis Redondo.

* TAMBÉ PODREU VEURE RICKY EL PROFESOR DE TENIS EL 22 DE DESEMBRE AL CC ZONA NORD