Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Festa del Circ Social i fi de curs Escola Infantil de Circ

Companyia:
Ateneu Popular 9barris
Inici:
1 de juny de 2012
Final:
3 de juny de 2012
Lloc:
Barcelona

Amb aquesta Mostra de la Formació i el Circ Social a Nou Barris volem compartir amb tots vosaltres la tasca formativa que des de l’Ateneu Popular 9barris i altres entitats de Nou Barris duem a terme amb el circ com a eix vertebrador. Alhora, també és un bon moment per donar a conèixer les potencialitats del Circ Social a l’hora de fer un treball en valors amb infants, adolescents i joves, i en general amb totes les persones i col•lectius que s’ho proposin. Hi sou totes i tots convidats! Dins de la Mostra s’inclouen 3 activitats:

- La Festa del Circ Social a Nou Barris (1 de juny, a la Plaça Frances c Layret)

- Final de curs de l’Escola Infantil de Circ de l’Ateneu Popular 9barris (2 i 3 de juny, al teatre de l'Ateneu)

- Final de curs de l’Escola Juvenil de Circ de l’Ateneu Popular 9barris (15 i 16 de juny, al teatre de l'Ateneu)

Festa del Circ Social a Nou Barris 2012

A la Plaça Francesc Layert, al barri de Verdum.

Programa:
17.15 h - Gran Taller de Circ
18.45 h - Actuació de circ dels nens i joves dels barris

La Festa del Circ Social es va iniciar com el final de curs dels projectes d’educació artística i en valors a través del circ que que des de l’Ateneu Popular 9Barris duem a terme juntament amb diferents Casals Infantils: El Casal Infantil de Trinitat Nova, El Desvan; el Grup Muntanyès de Verdum, el SOIA de Roquetes i el PDI de Canyelles.

Ara per ara és una gran festa on conflueixen els diferents projectes d’educació en circ per a infants, adolescents i joves, fets en coordinació amb la Taula de Franja i amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Al llarg del curs hi col·laboren més projectes socials i educatius, i hi estan convidats veïns i veïnes, instituts, col·legis i tothom que vulgui gaudir del circ com a eina de transformació social.

La Festa del Circ Social es celebra cada any de forma rotativa en un d’aquests barris: Trinitat Nova, Verdum, Roquetes o Canyelles.

Col·labora: La Roda Fundació
 

Final de Curs 2012 Escola Infantil de Circ

AIGUA!

L’aigua és un dels elements que creen la vida. Diuen que l’ésser humà està format en un percentatge molt alt d’aquest element que se’ns escapa entre els dits quan el volem agafar. Accedir a l’aigua, que ens sembla tan fàcil a les nostres cases, costa molt en altres països.

Aigua matinera, rosada de prat
dius bon dia a l'herba, dius bona hora als camps.
Aigua riallera de dintre els bassals
quan el sol et crida, hi vas amb un salt.
( Núria Albó)

L’aigua és vida i el circ és alegria. Amb aquesta meravellosa barreja l’espectacle de final de curs serà tota una aventura. Veniu preparats perquè hi haurà aigua i rialles per a tots i totes!