Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Trobada

Taller de Composició Escènica al RAI

Companyia:
Xavier Sisquella i Tomás Trugman
Inici:
30 de març de 2019
Final:
31 de març de 2019
Adreça:
RAI: C/ Carders 12 principal 08003
Lloc:
Barcelona
Preu:
40€
Descompte:
10%

Taller COMPOSICIÓ ESCÈNICA / Estratègies del fer

Dissabte 30 i diumenge 31 de març de 10h a 13h

Inscripcions a: xavier.sisquella@gmail.com

Resum:

Un espai d’indagació i resolució per a processos compositius d’artistes provinents de diferents disciplines amb un denominador comú: el treball escènic. Proposem coordinar un espai per a pensar individualment i en conjunt estratègies concretes per a què cada artista desenvolupi el seu procés creatiu. Prioritzem el joc, l’interès i el plaer fins i tot en els moments de major incertesa.

A qui va destinat:

Una trobada entre creadors per al desenvolupament de peces de format variat (solos, duos i grups) i de disciplines diverses (teatre, circ, dansa, etc.).

Objectius:

Coordinar un espai per a pensar individualment i en conjunt estratègies concretes per a què cada artista desenvolupi el seu procés creatiu. Prioritzem el joc, l’interès i el plaer fins i tot en els moments de major incertesa.

Metodologia:

La nostra experiència en processos creatius individuals i colectius ens ha permès confrontar diferents estratègies de treball, que seguim aplicant i/o qüestionant amb l’objectiu de desenvolupar un llenguatge creatiu comú. En aquest taller compartim amb els artistes aquesta experiència per a què puguin abordar els seus propis processos.

Nom dels talleristes:

Tomás Trugman i Xavier Sisquella

Enllaços relacionats