Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Assaig obert · Vals-blessé(e) · cia Daraomai

Companyia:
cia Daraomai
Inici:
15 de juny de 2012 - 17:00h
Final:
15 de juny de 2012 - 17:30h
Adreça:
Parc del Fòrum de Barcelona - Moll de la Vela 2
Lloc:
La Central del Circ (sala triangular) Barcelona
Preu:
Entrada Lliure

Martí Soler i Fèlix Cucurull us conviden a l'assaig obert de l'espectacle que estan creant plegats, Vals-blessé(e), divendres 15 de juny a les 17 a la Sala Triangular de La Central del Circ. L'assaig obert tindrà una durada de 30 minuts.

Peça de circ - dansa - teatre per a un músic i un acròbata... Com ja va passar amb 1,2,3 poma! (creació 2009) i utilitzant l'expressió d'una amiga meva, he “vomitat” aquest nou espectacle. Les idees han sorgit de mi com una necessitat fisiològica. Com ja va passar l'última vegada alguna cosa s'ha remogut en la meva vida en el moment en que he decidit emprendre el viatge. I per molts motius, ja no sóc el mateix que era abans. Una d'aquests canvis és que en aquest nou espectacle em separo, primer, de l'Agnès (junts des de el 2003 i cofundadora de la companyia Daraomai) i en segon lloc del Joan (junts des de el 2009 amb 1,2,3 poma!).

Però no estic sol. En Fèlix, guitarrista i amic des de fa anys, m'acompanyarà a l'escenari i idearà la proposta musical. Per dur a terme aquest nou espectacle hem decidit reflexionar  obre el concepte de la “ferida emocional”, concepte on tothom s'hi pot sentir identificat. La ferida de la infància afecta a tot ésser humà i ens influeix, més o menys, a la resta de la vida. Afrontar el seu pes i acceptar-lo fins a ballar plegats és bàsic per viure més lliures.

Disposats a reviure el passat volem parlar de sentiments humans, on el circ, el moviment i els objectes es posen al servei de la imatge i de la dramatúrgia, i també són terrenys on jugar-hi les emocions.