Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

No et fiquis això a la boca

Companyia:
Cia Les Dessous de Barbara
Inici:
5 de juliol de 2012 - 22:00h
Final:
5 de juliol de 2012 - 22:45h
Adreça:
Carpa 123 - Festival 1,2,3 del Pallasso
Lloc:
Tiana
Preu:
8 euros
Descompte:
20%

Un any més amb l’arribada de l’estiu comença una nova edició de L’1,2,3 del Pallasso dedicat a totes les disciplines, i en especial a les arts del circ i la música.

Les dessous de Barbara es un projecte que va néixer del encontre el 2007 d’aquests tres individus durant la seva formació al centre de les arts del circ de Toulouse “Le Lido”. Aquest projecte neix d’una ambició humana per compartir, d’una complicitat en la vida com en el treball i concretitza anys d’aprenentatge molt dur, d’experimentacions arriscades, de representacions públiques comuns, d’anàlisi, de reflexió i de discussions fins a altes hores de la nit. Contactats per Barbara M. el 2009 van decidir unir-se tots quatre i crear aquesta companyia.

“No et fiquis això a la boca” gira entorn de situacions de vegades divertides, de vegades estridents, de vegades tendrament inquietants. El repte és cada vegada d’utilitzar codis, petites sistemàtiques del quoitidià per jugar amb ells i portar l’espectador a qüestionar-se, fins i tot a posicionar-se o simplement a dubtar.

Creat i interpretat per: Sylvain Pascal Baptiste Lhomme Raül Garcia
Mirada exterior: Barbara Mollini

Enllaços relacionats