Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Mostra de solos a l'Antic Teatre

Companyia:
Agustí Margarit, Aurora Caja
Inici:
7 de desembre de 2019 - 20:00h
Final:
8 de desembre de 2019 - 21:00h
Adreça:
Antic Teatre
Lloc:
Barcelona

D’acord amb la línia d’experimentació escènica que caracteritza la sala, Antic Teatre dedicarà la programació d’aquesta setmana a la mostra de sis treballs en procés resultat del «Taller d’investigació: Performance Integració», guiat per Semolina Tomic i realitzat dins del marc del Festival Escena Poblenou 2019. Els sis artistes que participen són Isabel Berlanga, Aurora Caja, Beatriz Barreiro, Cristian Gómez, Augustí Margarit, Francesca Viana.

Els sis solistes compartiran les seves exploracions individuals fruit d’una trobada entre dos eixos fonamentals: la meditació Dinàmica i l’acció performativa (amb eines característiques de la performance, el teatre o el moviment).

La base de la pràctica se centra en la interrelació de tots els tipus d’energies del cos: físiques, mentals i emocionals. Per arribar a la construcció del solo es passa per una preparació física intensa, imprescindible per a la recerca honesta de materials escènics des de la consciència total cap a la pròpia feina i la de l’altre. En aquest sentit, la trobada amb el públic és un moment essencial de la pràctica, tant per a qui fa com per a qui «fa mirant».
 

Enllaços relacionats