Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Devoris Causa d'Escarlata Circus a El Prat de Llobregat

Companyia:
Escarlata Circus
Inici:
16 de gener de 2020
Final:
17 de gener de 2020
Adreça:
Teatre l'Artesà - Carrer del Centre, 33
Lloc:
El Prat del Llobregat
Preu:
12€

Espectacle farcit d’instants humans, animals i vegetals. Instants plens d’instints i d’intuïcions primàries: odorat, gust, sentiments, patiments, riures i degustacions.

La vida i la transformació dels aliments és l’eix principal d’una trama amb arrels verdulaires que es transformen gràcies a l’enginy d’aquests personatges, manipuladors de conceptes, d’elements i d’aliments.

Espectacle inscrit en la poesia humano-animal, circense i caníbal-verdulaire dels dos personatges centrals de la història.

Res és fàcil ni és el que sembla. Tot és pura ficció de la realitat i tot és realitat en la ficció. Provocar subtilment el conscient col·lectiu posant de relleu el síndrome humà dels castells de sorra, construir per destruir, viure per morir, fer per desfer, conèixer per ignorar. Tots aquests conceptes, sovint els construïm damunt de fonaments febles i fonedissos.

A l’espectacle hi juguem, en fem ressò, els posem de manifest; fem existir per després fer desaparèixer, plorant, rient, jugant, ballant, desafiant,…

…un clam a la llibertat, a la imaginació…

Edat recomanada: a partir de 8 anys

Passis de l'obra: 

Dijous 16, a les 20:30

Divendres 17,a les 20.30 h

Enllaços relacionats