Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Exposició

Exposició de Circ "Papers de Circ" a Lleida

Companyia:
Professor Karoli
Inici:
13 de maig de 2020 - 10:00h
Final:
31 de juliol de 2020 - 20:00h
Adreça:
Biblioteca Pública de Lleida. Rambla d´Aragó nº8
Lloc:
Lleida

Presentació Exposició “Papers de Circ“

Visita guiada familiar i espectacle final  del Professor Karoli

La mostra reflecteix el respecte i la dèria d’un artista per la història de la seva professió. Fa molts anys que Ramon Muñoz atrapa i col·lecciona tota mena de material circense susceptible d’interès: cartells, llibres, fotos, postals, cromos, revistes, programes de cinema i de circ, targetes de visita, maquetes, joguines i els objectes més diversos relacionats amb el circ. Gràcies a la vena pedagògica i comunicadora del Professor Karoli, l’exposició –adaptable a tota mena d’espais, i, doncs, sempre singular i única– ja s’ha pogut veure en moltes poblacions dels Països Catalans i d’Espanya.

A Lleida , el Professor Karoli  reuneix  una selecció de material que, sempre agradable a la vista, dóna una idea clara de la influència mútua circ-societat-arts plàstiques-publicitat.

L´Exposició  “Papers de Circ”  a guanyat el Premi a Millor iniciativa per a la Projecció del Circ a Catalunya  dels IX Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya 2018,otorgat per L´Associació Professional de Circ de Catalunya  (APCC )

Ramon Muñoz i Farreny és malabarista sobre rodes, cofundador de l’històric duo Boni & Caroli, expresident de l’extinta Associació de Circ de Catalunya (ACC, 1991-2000) i àvid col·leccionista de circ.

Jordi Jané

(Crític i docent de circ)

Enllaços relacionats