Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

Els racons de la memòria · Circ al GREC

Companyia:
Circ Cric / Tortell Poltrona
Inici:
4 de juliol de 2012 - 20:00h
Final:
15 de juliol de 2012 - 22:00h
Lloc:
Carpa Font Màgica Montjuïc, Barcelona
Preu:
12-18
Descompte:
Una entrada a 5€, i la segona al 50%, el mateix dia de l'espectacle a la guixeta, i sempre que quedin entrades disponibles.

Veniu a la festa d’aniversari més pallassa que pugueu imaginar: Tortell Poltrona celebra al Grec 35 anys de professió. No vingueu d’etiqueta, n’hi ha prou amb un nas vermell.

Vés a saber què amaga la memòria d’un pallasso! Segur que un munt de bons records però, sobretot, una pila d’esquetxos que han fet riure de valent petits i grans. Recórrer la memòria d’un professional del ram ha de ser, per força, un viatge tan divertit com trepidant. I en Tortell Poltrona us convida a embarcar-vos en un creuer per la seva història, on navegareu entre els números més divertits i les emocions més intenses de la seva carrera pallassa. Més que esquetxos, són petits poemes visuals que a cada representació són una mica millors. I si, a més, els posem música en viu... oli en un llum!

Fundador i director del Circ Cric, Tortell Poltrona és un dels nassos vermells més coneguts i respectats. El 2005 va obtenir el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya en la modalitat del circ. A més, és fundador de l’ONG Pallassos sense Fronteres.
 

Enllaços relacionats

Foto: Jesus Rocandio Foto: Jesus Rocandio