Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Soy la Otra (La Diva

Companyia:
Alba Sarraute
Inici:
23 de juliol de 2011
Final:
23 de juliol de 2011
Adreça:
Teatre Monumental
Lloc:
Mataró
Preu:
9€ Anticipada / 12€ Taquilla

La vida d'una diva en un sol concert
El viatge d’una cantant de cabaret a la recerca del seu pare
Música, Poesia i Circ per traduir a l'escena les contradiccions del complex món interior d'una diva.

L'amor, la mort, la manca de fonaments vitals com és una casa, un territori, un lloc on tornar, una llengua materna. La recerca de la felicitat en els resultats inmediats, de l'amor en la inseguretat i la solitud dels escenaris. Tot en un sol concert-espectacle que viatga entre la poesia, la música i l'acrobàcia, que compagina textos poètics, cançons, jazz, blues, circ, màgia, crítica, etc... A través d'una dramaturgia dialèctica, que viatja per l'amor, la vida i
la mort d'una persona, el sacrifici de ser estimat i no abandonat. La lluita de la dona en un món d'absurditat, buscant la manera de sentir-se lliure i engabiant-se cada cop més tot perseguint una falsa perfecció. La Diva és una aposta pel que fa a la poesia visual, clau del nou
pallasso contemporani.La Diva vol ser estimada, aclamada, i per això exagera la seva seducció, el pallasso també.

DRAMATURGIA

Una morta se n'adona que la vida es contínua, ha estat una cantat de cabaret, elegant, divina; una diva.
Un cop morta s'en adona que ha d'entendre alguna cosa... Alguna cosa que no la deixa abandonar el seu cos de diva. L'abandó del seu pare, quan tenia 6 anys, un cop que l'havia obligat a ser cantant! Ella va en buscar de aquest reconeixement, d'aquest amor perdut, pero alguna cosa falla. Hi havia alguna cosa en mig del destí que no havia entès bé.
Aquesta nena tenia un do, però quin? El problema no és que el seu pare l'abandonés, ni que ella mai li perdonés, ni un cop ell mort.
El problema és que ella un cop morta no entén encara perquè no el perdonava!!! no s'en pana-deix quan ell hagi mort, s'en penedirà quan ella es mori i els ulls de la mort tinguin els ulls del pare.
El seu karma no la deixa fins que no entengui quin era el seu destí...
Un espectacle de pallassa i tres músics, que travessa la vida d'una diva, els locals nocturns on ella toca, les seves contradiccions, els seus traumes i la gran pregunta: Per què vol que milers de desconeguts l'estimin?

Den

Enllaços relacionats