Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

Popcorn Machine (A domestic apocalypse) · Circ al GREC

Companyia:
My! Laika
Inici:
25 de juliol de 2012 - 22:00h
Final:
29 de juliol de 2012 - 22:00h
Lloc:
Carpa Font Màgica Montjuïc, Barcelona
Preu:
12-28 €
Descompte:
Una entrada a 5€, i la segona al 50%, el mateix dia de l'espectacle a la guixeta, i sempre que quedin entrades disponibles.

Tigres que cauen del cel, la Fontana de Trevi convertida en un bolet atòmic... Prepareu-vos per a una funció delirant plena d’un humor gairebé dadaista.

Atenció als artistes que trobareu sobre l’escenari, envoltats d’una escenografia postapocalíptica: l’espectacle d’aquesta companyia francesa va guanyar el Premi de Joves Talents del Circ Europeu el 2010. I és que d’imaginació no els en falta: parteixen de les disciplines del circ però s’inspiren tant en aquest gènere com en la dansa, el salt de perxa o... les camises de la primera ministra alemanya Angela Merkel! I, amb unes fonts d’inspiració tan diverses, confegeixen un espectacle on de vegades riureu i de vegades el somriure se us glaçarà als llavis. Quatre actors s’enfronten a situacions extremes i impossibles, i mostren un repertori de sentiments ambigus acompanyats d’una música on les notes d’un violoncel es confonen amb el ritme frenètic d’una màquina de cosir. Un collage turbulent on conflueixen circ, música i performance.
 

Enllaços relacionats

Foto: Christian Jager Foto: Christian Jager