Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Estat d'Emergència (Producció Nacional de Circ) a Vilanova i la Geltrú

Companyia:
Producció Nacional de Circ
Inici:
18 d'abril de 2021 - 18:00h
Final:
18 d'abril de 2021 - 19:00h
Adreça:
Teatre Principal
Lloc:
Vilanova i la Geltrú


ESTAT D'EMERGÈNCIA
Producció Nacional de Circ

DIUMENGE 18 D'ABRIL, A LES 18H
TEATRE PRINCIPAL

I de sobte, ens aturem, descobrim que sí que podíem aturar-nos. Vivències en un món complex a punt del col·lapse.

El panorama creatiu del circ català ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de visibilitzar, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d'Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa la Producció Nacional de Circ. La Producció s'estrenà al passat Festival Grec'20 i inicia la gira al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, des d'on visitarà els principals escenaris públics catalans.

Un espectacle de creació col·lectiva pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s'enfronten als problemes d'un planeta a punt de col·lapsar i que ha acabat creant-se... en plena emergència sanitària. La pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s'enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l'auge del feixisme o la crisi de l'habitatge.
 

Per a celebrar el dia mundial de circ, des de la Producció Nacional de Circ proposem un directe postfunció per Instagram

Enllaços relacionats