Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Oveja Negra de Duo Laos a l'Estruch

Companyia:
Duo Laos
Inici:
17 d'abril de 2021 - 19:00h
Final:
17 d'abril de 2021 - 20:00h
Adreça:
C/ St. Isidre 140
Lloc:
Sabadell

Celebració del Dia Mundial del Circ 2021.

Ser L'Ovella Negra de la família no combrega amb el que s'estableix dins del sistema familiar. Això sol ocasionar molts conflictes i ser objecte de crítiques. No seguir els costums, anar en contra del corrent i familiaritzar amb la rebel·lia. D'això parla aquesta creació de Duo Laos. Una comèdia acrobàtica de dues Ovelles Negres creant el seu propi ramat. Un homenatge a totes aquelles persones que van haver d'amagar la seva identitat per a desenvolupar-se i expressar-se.

Nascuts i formats com artistes a l’Argentina, Mercedes Martín García i Pablo German Raffo treballen junts des del 2005 tant per als seus propis projectes com en l’elenc estable del casino Circus Circus, de Las Vegas (EUA). El 2010 van crear el Duo Laos, una companyia de circ especialitzada en el mà a mà. Un any després van viatjar a Barcelona per entrar dins del circuit de circ europeu. Amb el seus números d’acrobàcia van començar a actuar per Alemanya i Suïssa en cabarets com Palazzo Gourmet

Theater o Roncalli Circus. El 2014 van crear el seu primer espectacle de carrer Otros Aires, estrenat al Festival Umore Azoka en Leioa i que continuen presentant en diferents espais i festivals.

FITXA ARTÍSTICA
Idea Original: Cia. Duo Laos.
Direcció: Matías Plaul i Quique Aguilera
Intèrprets: Mercedes Martín García i Pablo German Raffo Durruty.
Escenografia: Elisabetta Cau.
Vestuari: Marina Cindré - Abdel Latif - Cia. Duo Laos.
Multimèdia: Yifat Rosenblat.

Enllaços relacionats