Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Tres Pistas · Ciclo de Circo Contemporáneo (Taller amb Alba Sarraute)

Companyia:
Alba Sarraute
Inici:
9 d'agost de 2012 - 10:00h
Final:
12 d'agost de 2012 - 13:00h
Adreça:
Pradillo, 12 - 28001
Lloc:
Teatro Pradillo, Madrid
Preu:
50€

Taller amb Alba Sarraute ·Acrobàcia expressiva • Entrenament actoral: clown i presència

Dates: 9 a 12/08
Horari: de 10 a 13 h
Dirigit a: professionals de les arts escèniques
Preu: 50 €
Inscripció: info@teatropradillo.com

Amb aquest taller Alba Sarraute proposa arribar a la paraula d'una manera física i descobrir el lloc d'on neix l'energia motor de la comunicació. Prenent l'escena com a excusa per alliberar canals expressius i descobrir el plaer, la diversió i el joc, Alba construeix un ampli espai de llibertat on cada participant desplega i escolta les veus de la seva pròpia matèria: el cos i la veu. Cada gest, cada so, cada silenci esdevé una forma expressiva, obrint noves possibilitats de crear formes, fer formes, fer un art de formes per expandir permanentment els límits expressius.

Objectius:
- Estimular la utilització de tots els recursos de l'actor-acròbata per generar un art viu. Un actor complet, conscient de les seves eines: cos, veu, espai, ment, connexió, adaptació, creativitat.

- Desenvolupar habilitats físiques i acrobàtiques que ampliïn les possibilitats del moviment i permetin expandir la consciència, adquirint una clara percepció del cos en acció i ampliant els horitzons expressius.

- Establir un entrenament intensiu que permeti obtenir un cos àgil, flexible i atent, que pugui moure's amb fluïdesa i llibertat.

- Proposar maneres i exercicis amb els quals cada participant pugui desplegar les seves pròpies inquietuds i emocions escèniques, investigar els seus millors recursos, transitar-los i precisar-los.