Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Cafuné de Cia Du'K'to a Bellver de Cerdanya amb Pobles de Circ

Companyia:
cia Du'K'to
Inici:
10 d'agost de 2021 - 12:00h
Final:
10 d'agost de 2021 - 13:00h
Adreça:
Plaça del Mercat
Lloc:
Bellver de Cerdanya

“Cafuné” de la companyia Du’k’to
Duet acrobàtic personal i sincer que endinsa el públic al món de les relacions humanes més íntimes, amb l'acompanyament musical de Marc Esteve. Dóna continuïtat al llenguatge característic de la companyia que combina el circ i la dansa contemporània; Bàrbara i Bernat interpreten aquest espectacle coproduït pel Festival Circada i dirigit per Pau Portabella, amb la mirada externa coreogràfica  de Laia Santanach

Pobles de Circ, una mesura del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022

Aquest espectacle forma part de la programació de Pobles de Circ, una de les mesures del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022.

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Enllaços relacionats