Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Fil de Madame Gaüc a Ulldemolins amb Pobles de Circ

Companyia:
Madame Gaüc
Inici:
13 d'agost de 2021 - 20:00h
Final:
13 d'agost de 2021 - 21:00h
Adreça:
Pista poliesportiva
Lloc:
Ulldemolins

“Fil” de Madame Gaüc
Creació que explora les relacions humanes a partir d’un llenguatge universal: el circ. Dos
personatges s’embarquen en un joc de tensions entre la realitat i la ficció, la raó i l’emoció per projectar un imaginari amb què capten la complicitat del públic. Un espectacle poètic, reflexiu i proper, on els equilibris sempre estan presents.
Fil és el primer espectacle de llarga durada de la Cia. Madame Gaüc.

Pobles de Circ, una mesura del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022

Aquest espectacle forma part de la programació de Pobles de Circ, una de les mesures del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022.

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Enllaços relacionats