Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Moonlight de Cia Todozancos a Les Cases d'Alcanar amb Pobles de Circ

Companyia:
Cia. Todozancos
Inici:
20 d'agost de 2021 - 22:30h
Final:
20 d'agost de 2021 - 23:30h
Lloc:
Les Cases d'Alcanar

Espectacle Itinerant “Moonlight” de Cia Todozancos
L’“Esfera Lunar” inicia l'espectacle itinerant en una atmosfera sorprenent. Els personatges “moonlight”, elegants i alhora absurds, recorren la cercavila galàctica per a explicar-nos la història d'un circ sense gravetat amb números d'acrobàcies i equilibris, malabars amb objectes i cordes de llum. Benvinguts i benvingudes a aquest circ per a somiadors i somiadores!

Pobles de Circ, una mesura del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022

Aquest espectacle forma part de la programació de Pobles de Circ, una de les mesures del Pla d'Impuls del Circ 2019-2022.

El Pla d’Impuls del Circ 2019-2022 és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). El Pla consta d’onze mesures finançades pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb aportacions específiques de l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Ramon Llull. Compta amb la col·laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, L’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de L’Estruch, la Xarxa d’Espais de Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la participació de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El Pla d’Impuls del Circ té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.

Enllaços relacionats