Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

ENTRE PINCES

Companyia:
CIA. SOLFASIRC
Inici:
11 de novembre de 2012 - 18:00h
Final:
11 de novembre de 2012 - 19:00h
Adreça:
TEATRE CENTRE CULTURAL UNNIM TERRASSA
Lloc:
Rambla Egara, 340 Terrassa
Preu:
8 €
Descompte:
no

programacio estable - circ i màgia

La companyia Solfacirc proposa un espectacle multidisciplinari, en el qual veurem l’art del funambulisme, la màgia del piano, el joc de malabars musicals, els equilibris sobre un monocicle gegant i tot això dins un combinat explosiu d’audiovisuals, tecnologia, teatre i guitarra.

El grup ha intentat crear un espectacle on la música, les arts del circ i les visuals parlin un sol llenguatge que arribi a l’espectador com un conjunt indissociable.

El protagonista d’aquest muntatge es veu obligat a vestir-se de la manera més inversemblant, sobre el fil de l’estenedor! Els seus convidats han arribat massa d’hora… Un cop arreglat i ben elegant, decideix convertir al públic en l’orquestra, i ell convertir-se en el director!

Solfacirc neix l’any 2005. Els seus membres provenen de diverses formacions artístiques i nacionalitats i tenen una àmplia trajectòria en el seu àmbit professional.

Entre pinces es va estrenar l’any2009 a la Mostra d’Igualada (20a Fira de teatre Infantil i Juvenil), on va obtenir molt bona acollida per part del públic.

+ info: www.solfasirc.org

+ info: www.circulant.cat