Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Nomarramón torna a l'Antic Teatre

Companyia:
JORGE ALBUERNE // ZIRKUS FRAK
Inici:
18 d'octubre de 2012
Final:
21 d'octubre de 2012
Adreça:
c. Verdaguer i Callís 12 · BCN
Lloc:
Antic Teatre, Barcelona
Preu:
6€

“…sorra per a les butxaques/pols per a les sabates/caspa per a les espatlles/silenci per a les boques/aire per al cap/fusta per al seu Cervell/sang per a les seves hòsties/foc per a els llibres/or per a les seves esglésies/bales per als seus canyons/…/creus per a tots els morts/una sola creu per a tots els morts/foscor per als nostres dies”. "...de las oraciones de Ramón".Jorge Albuerne.

Idea, direcció i interpretació: Jorge Albuerne
Co-producció de l’Antic Teatre / Adriantic i de La Central del Circ

durada: 50 min

Circ-nous llenguatges del cos

HORARIS
DIJOUS, DIVENDRES I DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00
5 euros

Jorge Albuerne
Neix a Oviedo (Astúries) un any abans de la mort del dictador. Realitza estudis de Grabat i Estampació a l’EAAyOA d’Oviedo. Es llicencia en Belles Arts a la Universitat del País Basc (especialitzant-se en Ceràmica i Escultura). Vinculat des de fa anys al món del circ de carrer, és a Bilbao (Muelle3) on descobreix i es connecta amb el món de la dansa i comença la seva formació en aquest àmbit que més tard el portarà a Barcelona.
Simultàniament continua la seva formació circense en equilibris acrobàtics, quadrant aeri, perxa xinesa i trapezi mini-volant. Junt amb d’altres artistes i en solitari ha presentat diverses propostes escèniques tota l’estona a cavall entre el moviment, les arts plàstiques i el circ. Va formar part del col·lectiu La Makabra fins al seu desallotjament al novembre del 2007. Ha format part de companyies de dansa i/o circ com ara: Malqueridas, Raravis, Cirkaros,Tranuites Circus...etc. Com a docent ha impartit classes de perxa xinesa i moviment a Europa, Argentina i Mèxic.
Actualment resideix a Barcelona on treballa en solitari com a Zirkus Frak (ara en creació del solo NOMARRAMON) i formant companyia amb la ballarina Cecilia Colacrai.

Enllaços relacionats