Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

Santa tecla 2012: Circ i humor a la carpa de circ

Companyia:
Diversos artistes
Inici:
14 de setembre de 2012
Final:
18 de setembre de 2012
Adreça:
Plaça Verdaguer
Lloc:
Tarragona
Preu:
5€

En motiu de les festes de Santa Tecla, una carpa, i 18 espectacles en cinc díes (del 14 al 18 de setembre), a una de les places més cèntriques de la ciutat, la Plaça Verdaguer (entre la Rambla Nova i la Rambla Vella).
Un 95% és circ i clown.

Hi actuaran Claret Clown, Maxi Shows, Albert Vinyes, Kastraska Cia, Professor Karoli, Camilo Clown, Panettone Brothers, Monti i Cia, Enrico Clowno la Cia Passabarret, entre d'altres

14 de setembre

20 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Claret Clown presenta Sóc un pallasso (Catalunya). L’encarregat d’encetar la programació de la carpa de circ serà un pallasso que és tot un referent. El Claret arriba a Tarragona amb un espectacle per a tota la família, amb les seves millors rutines de clown i amb el seu sempre obert diàleg amb el públic.

22h - La Carpa Friki.
Maxishows presenta Abrakarrusia (Argentina). L’excèntric professor Vladimir Odoroff ve des de Rússia amb un nou espectacle d’il•lusionisme, mentalisme, circ i molt, molt d’humor. Posseeix la facultat de controlar el dolor i se li atribueix el do de predir el futur. A cada racó del planeta on actua aquest mag, públics de tot el món queden atrapats per l’enginy d’aquest increïble artista.

15 de setembre

12h - La Carpa Familiar.
Albert Vinyes presenta Circ Troupe (Catalunya). De vegades, les companyies de circ són només la part que es veu de l’espectacle. Però hi ha molta feina al darrere. Precisament el Betu és l’encarregat de preparar-ho tot perquè una troupe de circ pugui funcionar en escena. El que ell no s’imagina és que pugui participar d’alguna manera en aquest espectacle… i de quina manera! Espectacle de clown per a tots els públics.

17.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Katraska Cia. presenta Low Cost (Catalunya). Un espectacle de circ per als dies que corren, en què dos pallassos ens ofereixen un concert low cost. Són músics de bromen. De tan barat, només toquen una cançó. Però tots els problemes amb què es trobaran aconseguiran fer-nos morir de riure, fer-nos adonar de la importancia dels amics i deslligar-nos del consumisme abusiu. Comença l’espectacle!

19 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Professor Karoli presenta Karoli, l’Home-Roda (Catalunya). Un personatge incombustible, el Professor Karoli, es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentación d’artefactes amb rodes, monocicles alts amb cames, bicis nanes de 10, 20 i 30 cm, Karoli demostrarà la seva passió per les rodes fent el més difícil (naturalment!) sobre rodes. Un espectacle visual apte per a tots els públics.

20.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
El Gran Gabini presenta El Show del Gran Gabini (Andalusia). Excèntric malabarista, showman, clown, actor i músic. Poca cosa més cal dir d’El Gran Gabini: ell solet és tot un espectacle. Presenta l’espectacle de la seva vida, amb l’objectiu de posar-se a la butxaca el públic com només ell sap fer: a força de sorpreses que van arribant amb un ritme trepidant. Espectacle per a tota la família (i per als amics de la familia també).

22 h. pl. Verdaguer. La Carpa Friki.
Capitán Maravilla Productions presenta Wilbur (Madrid). Després de triomfar a la Plaça Friki amb l’espectacle El Capitán Maravilla, la companyia torna amb un nou espectacle unipersonal de la mà de Víctor Ortiz. Wilbur és un espectacle ple d’acrobàcies i molt de risc, ja que és només al costat del risc on ell pot viure. Ens avisen que aquest xou impactarà amb el públic (literalment).

16 de setembre

12 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Circ Hula presenta Sebas Magic Show (Bèlgica). Un mag sobradament conegut al nostre territori i amb una posada en escena molt personal i festiva. El Sebas portarà l’apartat màgic de la carpa de circ, amb el seu espectacle de números increïbles. Voleu veure levitar una taula? Tot pot passar si el Sebas és a l’escenari.

17.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Camilo Clown presenta Camilo Bombero (Itàlia). Clown italià amb un regust clàssic però una capacitat poc habitual d’involucrar el públic en les seves funcions, que acaben convertint-se en veritables festes. El Camilo ens confessarà la seva veritable vocació, executant fins i tot un arriscadíssim salvament en directe. Equilibris impossibles per a un espectacle per a tota la família.

19 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Clownfish presenta De cap al Circ (Catalunya). El Toti i el Betu són dos pallassos que, tot i no ser gaire treballadors, s’han convertit en els reis de la pista. El primer és molt hàbil i capaç de fer de tot a l’escenari. L’altre ho intenta… Un espectacle de pallassos que portarà equilibris, malabars i fins i tot un home
bala (per anomenar-ho d’alguna manera).

20.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Monti i Cia. presenta La Història d’un Pallasso (Catalunya). Un altre dels caps de cartell de la programació a la carpa de circ és, sens dubte, el Monti, que amb el seu nou espectacle familiar i unipersonal passarà pel temps dels egipcis, dels grecs, per l’època medieval, el cine mut, la Revolució Industrial i, finalment, avui dia. Aquest és el primer espectacle en què Joan Montanyés apareix sol dalt de l’escenari després de més de 25 anys de carrera com a pallasso.

22 h. pl. Verdaguer. La Carpa Friki.
Stefano Iaboni presenta Desperately seeking Stefano (Itàlia). Un clown d’aquells que tenen el ritme a les venes, amb un xou de ritme trepidant i amb esquetxos que ens recorden l’escola de Jango Edwards. Pallasso per a adults que repassa les múltiples personalitats d’aquest jove intèrpret italià, amant
de la pantomima i de les situacions inversemblants.

17 de setembre

18 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Cia. Passabarret presenta Fum & Txu (Catalunya). El primer espectacle infantil de la companyia vallenca. Dos personatges entregats al públic que l’únic que pretenen és ser acceptats, estimats i aplaudits. La veritat és que el seu espectacle té dosis molt circenses, amb tota mena d’elements que els serviran per demostrar que el Fum i el Txu són mestres de la bona vida (Tots els elements de l’espectacle han estat comprats als xinos, d’aquí ve el nom…).

19.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Panettone Brothers presenta 2 de 2 (Catalunya). Ja ha arribat la revolució amb bon gust, l’efecte Panettone, aquella sensació propera a l’enamorament, a l’al•lucinació, a l’efecte papallona… Els malabars començaran a volar. Segurament alguna persona del públic farà algún tipus de ritual o es jugarà la vida per aconseguir ser el personatge més famós del cementiri… Per fi, a Tarragona, arriben els Panettone Brothers!

18 de setembre

18 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar. Circ Hula presenta Bastian (Bèlgica). Bastian és un joglar excèntric, un pallasso de l’edat mitjana. És capaç d’empassar-se espases, domar les bèsties més temudes, escapar dels embolics més complicats i, el més difícil encara: aconseguir les riallades i els aplaudiments del públic. Bastian, el superheroi medieval, és tot un espectacle carregat de follia per a tots els públics.

19.30 h. pl. Verdaguer. La Carpa Familiar.
Pallasso Enrico presenta Enrico Clown (Catalunya - Tarragona). L’Enrico és i serà el pallasso de Tarragona, un Pallasso encara en actiu que va ser un dels primers professionals de la ciutat i que ha fet riure diverses generacions de tarragonins. Ara que ja ha fet setanta anys, s’acomiada dels escenaris. Amics i companys de professió el volen veure, per primera vegada, fent el seu espectacle en una carpa al centre de la ciutat. Us ho perdreu? És l’adéu de l’Enrico!


21 h. pl. Verdaguer. La Carpa Friki.
Xavi Lozano presenta Tubs del món
(Catalunya). És difícil de classificar què fa el Xavi Lozano. Ell diu que va pel carrer bufant tot allò que veu. De la mateixa manera que un escultor veu una figura en un simple tros de fusta, Xavi Lozano sent la música d’objectes que, en principi, semblen muts. La sent i la treu de coses rares, per quotidianes, com ara una crossa o una pota. Música tan bella com la que més, que surt d’una nova aproximació al
reciclatge: el so. Un espectacle diferent.