Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

BOOM! al Centre Cultural Terrassa

Companyia:
Chapertons
Inici:
7 d'octubre de 2012 - 18:00h
Final:
7 d'octubre de 2012 - 19:00h
Adreça:
Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Egara, 340
Lloc:
Terrassa
Preu:
8 €

La Temporada Tardor 2012 del Centre Cultural Terrassa dedica una de les seves línies de programació al Circ i la Màgia. Aquesta línia està pensada, principalment, per a un públic familiar i es presenta com una proposta diferent i creativa gràcies a la qual petits i grans podran gaudir i deixar-se sorprendre pels espectacles de circ més sorprenents i pels més increïbles trucs de màgia.

Completen la programació de Circ i Màgia de la Temporada els següents espectacles: MAG LARI. Splenda (dissabte 13 i diumenge 14 d’octubre); Entre Pinces (diumenge 11 de novembre); La asombrosa historia de Mr. Snow (diumenge 9 de desembre) i Circ de l’any 360º (dissabte 29 i diumenge 30 de desembre).

BOOM!, l’espectacle
L’espectacle és una prova de la imaginació desbordant dels seus tres còmics que només compten amb pneumàtics i el secret de la seva màgia com a elements afegits. Per aquest motiu, la seva proposta ha estat qualificada pels crítics d’“imaginació sobre rodes”, i així ho demostra el fet que són capaços de fer pujar a l’escenari un avió, motos, cotxes, elefants, granotes i mosques gegants, a més d’uns autos de xoc, un pou sense fons, un cowboy, una folklòrica amb vestit de “faralaes” i una orquestra, entre d’altres.
 

Chapertons, la companyia
Després d’una dilatada trajectòria professional en el món del còmic teatral, els seus tres membre (Carles Torrano, Ernest Tarradas i Jordi Bardavio) van decidir crear una companyia pròpia (Chapertons Còmic-Teatre), amb la que van estrenar el seu espectacle “Boom!” en el Festival de Pallassos de Cornellà.
Des d’aleshores han viatjat arreu del món i, amb més de 1.000 funcions, l’espectacle ha estat representat en 17 països: Espanya, Andorra, França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Bèlgica, Àustria, Escòcia, Portugal, Dinamarca, Canadà, Japó, Hong-Kong, Taiwan, Singapur i Tunísia.
Les seves actuacions han merescut el reconeixement de la crítica internacional i han estat guardonats amb les següents distincions: 2n premi United Slapstick (1994) Frankfurt (Alemanya); 1r premi Best Visual Comedy (2000), Böblingen (Alemanya); 1r premi Figurinos e Adereços (2001), Tondela (Portugal).
Les dades:
Circ i Màgia: “Boom!”
Data: Diumenge 7 d’octubre de 2012
Hora: 18h
Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Egara, 340
Preu: 8 €
Més informació i venda de localitats: www.fundacioct.cat
Telèfon: 902 180 677

Enllaços relacionats