MDR - Mort de riure de Los Galindos a Igualada

Dia:

Teatre de l'Aurora. Igualada

Un crim improbable, un judici dubtós i un càstig absurd… per morir-se de riure. Millor espectacle de circ als Premis de la Crítica 2021.


Tres pallassos s’enfronten a un conflicte inesperat. Una persona del públic ha mort de riure durant l’espectacle precedent. Què faran? La justícia els farà costat? Els condemnaran? Melon, Rossinyol i Mardi us necessiten per contagiar optimisme i atiar l’esperit crític. La seva naturalesa indòmita i maldestra i la necessitat d’existir els aboquen a una obra improbable, on exploren lliurement qualsevol barbaritat. Aquesta experiència hilarant i aterridora traspua una història d’amistat sincera i aspra, provocada per un sentiment de responsabilitat i de culpa. Un crim improbable, un judici dubtós i un càstig absurd. De manera paradoxal, potser arribaran a provocar el desig de morir de riure.

Un espectacle de clown que posa en qüestió l’arbitrarietat de la justícia des de l’humor i la vivència del pallasso a càrrec de Los Galindos, una de les millors companyies de circ del país reconeguda amb el Premi Nacional de Cultural 2016. L’espectacle ha estat guardonat com a Millor espectacle de circ als Premis de la Crítica 2021 i s’ha pogut veure a la Mostra Igualada, a FiraTàrrega i al Teatre Nacional de Catalunya, recollint l’aplaudiment unànime del públic i la crítica.


Compartiu aquest esdeveniment