Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Xerrada

Jornades internacionals Paradigmes de futur per realimentar l'acció cultural

Inici:
15 de setembre de 2011
Final:
16 de setembre de 2011
Descompte:
50%

El Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona (UB) convida als socis de l’APCC a participar en aquesta jornada.

Els socis de l'APCC tenen un descompte del 50% en la inscripció

En època de crisi és fonamental repensar els paradigmes que sustenten la raó de ser dels projectes que gestionem. La gestió cultural emergeix a casa nostra -quasi podríem dir que neix com a professió- com a resposta a la necessitat de comptar amb professionals capaços de tirar endavant les iniciatives dels primers ajuntaments democràtics.

Amb l'objectiu de facilitar una reflexió en profunditat sobre les dinàmiques culturals i el sentit dels nostres projectes proposem un encontre centrat en cinc grans paradigmes, aquells que al nostre parer centren les qüestions clau del debat sobre el futur de les propostes culturals: el retorn al valor intrínsec de la cultura; el paper de la memòria i les identitats híbrides en les societats globalitzades postmodernes; el repte de la revolució digital en la producció, l'intercanvi, les formes de participació i el consum cultural; l'aportació de l'experiència creativa i les expressions artístiques en termes individuals i col·lectius; i, com a colofó de tots ells, el valor social de la cultura en tots els seus sentits .

Inscripció 
Data límit: 13 de setembre de 2011 - Aforament limitat

Preu inscripció:

- Normal: 90 euros
- Reduït: 45 euros (socis de l'APCC)

Consulta el programa i inscriu-te fent un clic aquí

Enllaços relacionats