Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Xerrada

Jornades CREA: Processos creatius d’espectacles per a tots els públics

Inici:
15 de setembre de 2011
Final:
16 de setembre de 2011
Lloc:
Juneda (Lleida)

 Els propers dies 15 i 16 de setembre la TTP, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda, organitzem les Jornades CREA: Processos creatius d’espectacles per a tots els públics.

Seran dos dies d’intercanvi d’experiències i coneixements, sobre la forma que tenim de crear i tot això d’una forma el més distesa possible. Volem que alhora de ser unes jornades de formació sigui una trobada de creadors i agents del nostre sector en la que puguem parlar i relacionar-nos. Com a convidat especial tindrem al Carlos Laredo, director de la companyia La Casa Incierta, creador i director del cicle d’arts escèniques per a la primera infància “Rompiendo el Cascarón” i creador i director durant 9 edicions del Festival Teatralia. A més a més d’això, diferents companyies presentaran els seus propis processos creatius i establirem un diàleg sobre els mateixos. La nit serà per xerrar i passar-ho bé. Farem un taller de gintònics i una escala en hi-fi. Què no sabeu què és una escala en hi-fi? Tranquils, que jo tampoc ho sabia però ara ja us ho puc explicar: consisteix en fer play-backs de cantants vestint-se com ells i imitant-los. Els participants a les jornades esteu convidats a preparar el vostre número i compartir-lo amb la resta. La idea és passar-ho bé.

El divendres, serà el torn de programadors, agents, sales, distribuïdors ja que faran un pitching per tal d’explicar qui són, què programen i què volen d’un espectacle.

Tot això anirà amenitzat per coffee-breaks, vermuts, dinars, sopar.... i ens quedarem a dormir a la casa de colònies Les Obagues de Juneda (Lleida), qui vulgui, claro està. Tot això inclós en el preu d’inscripció.

Us adjuntem el díptic i els fulls informatius per a les companyies que vulguin fer la presentació del seu procés creatiu i el dels programadors sobre què els hi demanem.

Us anirem informant de les novetats, de qui s’apunta i també us enviarem alguna que altra sorpresa així que no deixeu de mirar aquests correus i les actualitzacions a les xarxes.

Apunteu-vos, quant abans millor!!!

Abigail Ballester
Gestora TTP
Ass. Prof. de Teatre per a Tots els Públics
Tlf. 649.567.851
ttp@ttp.cat
www.ttp.cat

Enllaços relacionats