Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

V Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs

Companyia:
El generador (www.elgenerador.org)
Inici:
7 de setembre de 2011
Final:
10 de setembre de 2011

 Un festival de circ però amb propostes de grafitti, breakdance, música, art i més.
Es realitzarà a diferents espais oberts del municipi el dies 7,8,9 i 10 de setembre, comptarà amb companyies catalanes i internacionals.
L'any passat més de 8000 persones van poder gaudir del festival.

Més 50 propostes i més de 150 artistes ens presentaran les seves creacions de circ, dansa, música i art. Espectacles i propostes d'artistes emergents i amb una gran trajectòria artística.
El FAC11, 5è Festival d'Art de Carrer de Sant Adrià de Besòs, tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de setembre del 2011 i és organitzat per l'Associació El Generador amb el suport de la Regidoria de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Sant Adrià i del Consell Nacional de les Arts de Catalunya.
Sant Adrià gaudirà de quatre dies d'art i cultura en circumstàncies poc habituals, gratuïtament i a prop de casa. A més, aquest any el FAC coincidirà amb la festa major de la ciutat.

El FAC és un esdeveniment urbà que trenca amb la rutinària manera de veure l’espai vital quotidià. Obert a la diversitat i a les diferents formes d’expressió artística, pretén consolidarse com un aparador cultural i artístic de qualitat, sense distincions socials, culturals ni econòmiques.
El FAC s'està convertint en un referent a l'àrea metropolitana, ja que a més del públic de Sant Adrià, cada any n’arriba més de Badalona i Santa Coloma.
El nexe central del festival és el circ, raó per la qual El Generador dóna suport a creacions emergents i participa d'un circuït transfronterer entre Catalunya, Aragó i França que recolza el circ.


 

Enllaços relacionats