Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Formació

Masterclass de Trapezi Fix amb Cohdi Harrel

Companyia:
Escola de Circ Rogelio Rivel
Inici:
19 de gener de 2013 - 11:00h
Final:
20 de gener de 2013 - 14:00h
Adreça:
C/ Portlligat 11-15
Lloc:
08042 Barcelona
Preu:
60

Contingut del taller

  • Trucs de gir...

Tècnica, timing, transició i tempo. Expandint-se en els elements fonamentals del trapezi fix, el taller focalitza sobre la precisió, l’alineació i l’execució expressada. Examinant impulsos i gravetats com a eines que permeten llibertat de moviments i oportunitats per renunciar a tensions corporals innecessàries, explorarem les complexitats del moviment dinàmic i renúncies energètiques.

  • Composant l’interval...

Transcendint les idees tradicionals de la tècnica i focalitzant sobre els límits de la subtilesa, el gest i l’expressió aguda. Què significa treballar amb gran habilitat i no fer trucs? On és el punt de trobada entre la improvisació i la tècnica? Què és real i què és forçat? Aprofundint en la improvisació i eines pel desenvolupament creatiu, treballem per revelar el cos acrobàtic. Emfatitzant en el valor de la complexitat i la   transició ergonòmica, aquest taller ofereix un espai on expandir-se, explorar i desafiar l’artista a començar a pensar en noves formes d’entendre el treball aeri.

  • El salt mortal psicològic...

Treballant en l’evocació de la font de la presència en el context del moviment acrobàtic, tornem a terra. A través de sèries de pautes de gir, explorarem les múltiples capes de coneixement i intenció. Des d’allò tècnic a allò energètic, treballarem en la qualitat del moviment, silenci interior, precisió d’execució o connexió amb el nostre entorn i com això    es reflexa a l’aire.

                       

Sobre el Cohdi:

Cohdi Harrel, americà de naixement, és un artista especialitzat en acrobàcies aèries. Més interessat en la subtilesa que en l’espectacle, en les transicions més que en els trucs; el seu estil únic l’ha portat arreu del món actuant i oferint tallers. La seva aproximació al treball aeri és una culminació de més d’una dècada de recerca del moviment acrobàtic i improvisació. És el cofundador de Ricochet, una companyia de dos, els espectacles de la qual, teatralitzats i intimistes, han girat per EEUU sense parar des de 2006.