Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Fires i Festivals

Pallassòdrom 2013

Companyia:
Diverses companyies
Inici:
18 de gener de 2013
Final:
20 de gener de 2013
Adreça:
Diversos espais
Lloc:
Vila-Seca
Preu:
Diversos preus i activitats gratuïtes

 • Divendres 18 de gener – 18h

Cia. Katrasaka – “Lowcost”

LOWCOST és un duo de pallassos a bon preu! Un espectacle divertit, còmic, econòmic i sa! Amb imaginació, destresa, habilitat i sobre el valor de l'amistat, la vida i l'error humà. Dos pallassos ens ofereixen UN GRAN CONCERT LOWCOST. Son músics de bromen!
De tant barat com és només toquen una cançó! Però clar... els problemes no trigaran a fer-se presents... i sense adonar-nos-en riurem, passarem una bona estona i pensarem en la importànica dels amics.

• Dissabte 19 de gener – Matí
Cursa de Pallassos i Pallasses Joan Busquets

Tradicional cursa de pallassos i pallasses pels carrers de Vila-seca. En aquesta ocasió serà dinamitzada pel pallasso Pep Callau, que serà nomenat Padrí del Pallassòdrom 2013.

• Dissabte 19 de gener – 17h
Cia. Trifaldó – “L’Es3”

L'eS3 és un espectacle on es combinen diverses tècniques de circ entrellaçades amb tocs de pallasso i dansa acrobàtica. Tres executius trenquen les cadenes que els lliguen al sedentarisme i a la rutina de l'oficina. El cos es savi, diuen, i la incomoditat començarà a fer-se'ls present i l'actitud i la indumentària reclamarà aire i espai. Comencen a jugar amb les carteres: se les passen de l'un a l'altre. S'asseuen a menjar una bossa de patates... i a beure aigua que fan brollar per la boca per remullar-se. Mica en mica s'adonaran de com la vida que han portat ha condicionat el seu cos i l'ha deformat. Qui ha dit que això fos per sempre? L'eS3 parla de les imposicions i capes que ens posem nosaltres mateixos i com és possible canviar-les. Gratacels, botzines, tic-tac, disbauxes, risc. A dins, l'oficina quotidiana encorbatada. A fora, pallassada d'etiqueta respirada. Fem un Mos. Què passa quan els llops surten al patí?

• Diumenge 20de gener – 17h

El negro y el Flaco – “Giramondo”

Des d'Itàlia han arribat a la ciutat dos comediants muntats en els seus estranys tricicles. Amb el seu humor simple i directe, amb els seus jocs còmic-participatius i amb els seus malabarismes inversemblants, intentaran entusiasmar al públic assistent. Un espectacle trepidant a ritme de tarantela.

Enllaços relacionats