Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Sobre Rodes de Circ Pistolet al Centre Cultural Terrassa

Companyia:
Circ Pistolet
Inici:
3 de febrer de 2013 - 18:00h
Adreça:
Centre Cultural Terrassa Rambla d’Ègara, 340
Lloc:
Terrassa
Preu:
7 euros

Després de l’èxit obtingut amb l’espectacle Reprís, que amb les entrades exhaurides inaugurava la programació de Circ i Màgia de la Temporada Gener-Juliol 2013, arriba el torn de Sobre Rodes, una altra funció de circ que, de ben segur, divertirà als més menuts i també als grans.
 

Tres personatges d’una altra època arriben carregats amb les seves eines, rodes, cargols, claus... i de cop, succeeix un contratemps. Corredisses amunt i avall, anades i vingudes, ara cap a dins i ara cap a fora... Tot plegat un gran desgavell ple d’enginy, peripècies, jocs improvisats i sorpreses.
L’acrobàcia, els equilibris, l’humor, la proesa tècnica i la música en viu, són l’engranatge que mou Sobre Rodes, un espectacle de circ divertit i per a tots els públics.
 

Circ Pistolet
Circ Pistolet va néixer l’agost de l’any 2008, fruit del retrobament entre dos artistes que havien començat junts, l’any 2002, en el món de les arts circenses.
Prenen el nom de pistolet pel flascó que s’omple de mescla detonant, especialment hidrogen i aire, i que explota tot llançant el tap en fer-la travessar per una guspira elèctrica.
Junts van crear els espectacles de petit format: El Gran Petit, Capicua i El Soldadet i la Ballarina, gràcies als quals van actuar en diversos festivals d’arreu: Festival La Peixera de Tordera; Festival Circada de Sevilla; el Cabaret Serrat de Sant Esteve de Palautordera; Free Kabaret del centre Jove Boca Nord de Barcelona i cabaret Fragments a Barcelona, entre d’altres.
El maig de 2009 representa un punt d’inflexió en la morfologia dels seus treballs i estrenen el seu espectacle de mig format Sobre Rodes, en el marc del 13è Festival Internacional de Circ i Firaires Trapezi de Vilanova i la Geltrú.


Les dades:
Circ: Sobre Rodes
Companyia: Circ Pistolet
Direcció: Ton Muntané
Artistes: Enric Petit, Rat Serra, Oriol “Txic” Travé
Escenografia: Txema Rico
Vestuari: Elsa Guerra
Música original: Lluís Coll i Oriol “Txic” Travé
Disseny i fotografia: Eli Guasch

Espectacle realitzat dins el marc de l’acord de col·laboració entre Unnim Caixa i Unnim BBVA.

Enllaços relacionats

Sobre Rodes Sobre Rodes