Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Estrena nou espectacle "Confetti Circus"

Companyia:
Cirquet Confetti
Inici:
10 de març de 2013 - 12:00h
Final:
10 de març de 2013 - 13:00h
Adreça:
Teatre La Massa
Lloc:
Vilassar de Dalt

                                                          
Cirquet Confetti amb 27 anys dins el món de l’espectacle i amb una amplia experiència en campanyes escolarsha produït l’espectacle “Confetti Circus”.

L’espectacle s’estructura a partir de tres eixos: l’anglès, la música en directa i el circ.

Un espectacle ple d’emoció, colors, música i humor on la mainada hi pren part de manera activa:

Repetint frases o paraules, contestant a alguna pregunta, seguint ritmes, … i que s’adequa a l’edat i al cicle pel que es representa.

L’espectacle està conduït per dos personatges: la Serafina, una noia entusiasta del circ i la Mary Cling, músic de parla anglesa i directora del circ on transcorre l’acció. Aquests dos personatges ens ofereixen una visió renovada de la clàssica parella de pallassos.

El somni de la Serafina és arribar a treballar en un circ. Quan el circ visita el poble de la Serafina, la Mary Cling, directora del circ li dóna l’oportunitat de fer un tastet d’alguns números. Provant les diferents tècniques, la Serafina arribarà a descobrir la seva “vocació”. És un camí on van apareixen les complicacions, els perills, el cansament, els dubtes. Però la Serafina no perd l’ànim. Vol descobrir quin és el paper que pot fer en el circ.

Al final la Mary Cling ho té molt clar, la Serafina és una pallassa!!!.

La conclusió a la que arribem és que no hem de tenir por de provar coses noves ni desanimar-nos quan les coses no surten bé a la primera; i que si lluites i t´esforces per aconseguir el què vols, al final els teus somnis es fan realitat.