Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > El circ a Catalunya > Espais de Creació

Espais de Creació

<< Tornar

Descripció

El Centre Cívic Sant Martí és un equipament municipal de difusió i promoció cultural dedicat principalment als veïns i veïnes del barri i del districte de Sant Martí de Provençals.

PROCREACIÓ  és un projecte de suport a la creació del Centre Cívic Sant Martí i de l'Auditori de Sant Martí, centrar en l'àmbit escènic.

Dues vegades a l'any, s'obre una convocatòria a escala de ciutat per a companyies d'arts escèniques interessades a fer-hi residència. Amb aquesta convocatòria es pretén donar suport als creadors escènics, i apropar nous llenguatges i tendències escèniques al barri de Sant Martí de Provençals, com una forma de formar nous públics i interessos culturals en el territori.

A les companyies seleccionades se'ls ofereix un espai ampli i polivalent per desenvolupar el seu procés de creació, a més de posar a la seva disposició materials i infraestructures del centre (so, llums, audiovisual, etc). Com a contraprestació, les companyies es comprometen a mostrar la peça oespectacle creat dins de la programació del CC Sant Martí o l'Auditori Sant Martí.