Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus in Catalonia > Exhibition

Exhibition

<< Back
 • Festivals

  Sant Martí de Circ

  Dates:
  Primer cap de setmana de juliol
  Location:
  Diferents espais al carrer Alfons el Magnànim
  Barcelona (08019) - Barcelona
  Email:
  stmartidecirc@gmail.com
  Web:
  www.apcc.cat

Sant Martí de Circ és una iniciativa de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC). L’APCC és l’encarregada de gestionar la Central del Circ, fàbrica de creació dedicada al circ de l’Ajuntament de Barcelona situada al Parc del Fòrum.

L’objectiu del festival, de petit format, és promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya i la creació de lligams de proximitat amb el barri i les entitats del barri del Besòs i el Maresme del districte de Sant Martí de Barcelona. La primera edició del 2017 va ser una aposta de l’APCC per endegar l’exhibició de circ al barri on té la seva seu, amb l’objectiu que el consistori compartís aquest projecte com ho ha fet des del 2018 a través del Pla de Barris.

El festival engloba una programació d’artistes dedicats al circ actual i contemporani, i vol oferir oportunitats de mostrar els espectacles dels més de 300 socis i sòcies de l’APCC.

La direcció artística i la producció del festival corre a càrrec fins de CoopdeCirc (edicions 2017 fins 2020) i el  finançament prové del Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona així com de la pròpia APCC.