Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > El circo en Cataluña > Creación

Creación

<< Volver

Com a espai de residències d’arts escèniques facilitem a les companyies els recursos necessaris perquè puguin crear en llibertat, sense que hagin d’encaixar en una línia artística concreta. Mitjançant el programa de residències oferim diverses línies que donen respostes a necessitats diferents.

Programes de residències:
  1. Companyies residents: dotem a companyies joves d’eines per al seu creixement i desenvolupament professional durant un llarg període.
  2. Beca DespertaLab: posem a l’abast de les companyies l’espai i les condicions tècniques adients per a la creació, la producció, la comunicació i l’exhibició d’una obra teatral, contribuint a l’entrada al món professional.
  3. Residències internacionals: Volem compartir processos, metodologies i recursos entre companyies catalanes i internacionals, sigui al nostre espai o fora d’ell.
  4. Residència d’emprenedoria: oferim a projectes o empreses culturals d’un espai de producció.
Què és una residència?

Les residències són el nostre focus principal de treball. Es tracta d’una aposta clara i decidida pels processos de creació. Procurem dignificar les condicions de treball durant aquest procés de creació de les companyies o emprenedors, acompanyant-los sempre i dotant-los dels recursos necessaris que estan al nostre abast.