Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > El circ a Catalunya > Circuits d'Exhibició

Circuits d'Exhibició

<< Tornar

Descripció

El Festival Cantilafont és el festival cultural i gastronòmic, que promovem des de l’Associació Voraviu Produccions Culturals. Té lloc al Lluçanès, durant una tarda i nit d’estiu.
Apostem per una proposta musical, d’arts escèniques i gastronomia de proximitat, apropant nous llenguatges entre artistes consolidats i projectes emergents, a nivell
nacional i internacional. Aquest any consolidarem un festival que transforma emplaçaments rurals i desconeguts a través de l’eina que més suma, la més enriquidora i necessària que hi ha: la cultura. Una celebració que no només reivindica el Lluçanès com un espai on oferir cultura de qualitat, sinó que valora la riquesa del territori acostant-lo a nous públics. Una celebració que està compromesa amb la idea que les noves tendències culturals i socials han d’estar a l’abast de tothom. El nostre objectiu era unir les dues coses que més ens apassionaven; la cultura i casa nostra, el Lluçanès. La manera de fer-ho va ser apostant per descentralitzar la cultura, allunyar-la de les grans ciutats I fer-la accessible a tothom a través del món rural, un espai on, sovint, no arriba el circuit cultural. I així ho vam fer, creant el Cantilafont.