Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > El circ a Catalunya > Recursos i documentació

Recursos i documentació

Mostrant de 1 a 5 de 5 entrades disponibles.

RSS
 • CoNCA: L’estat actual de la formació de circ a Catalunya. Propostes de recorreguts formatius.

  Relatories de les II Jornades de Formació de Circ, celebrades a Barcelona els dies 20 i 21 de novembre de 2010

 • L'estat actual de la formació de circ a Catalunya. Propostes de recorreguts formatius

  Informe elaborat per l'APCC per encàrrec del Consell Nacional de Cultura i de les Arts, CoNCA, amb la voluntat de donar continuïtat al procés de regulació o reconeixement de la formació de circ dins de l’actual marc formatiu del sistema educatiu a Catalunya.
  L’objectiu d’aquest informe és el de plantejar possibles recorreguts formatius i que es van debatre pel sector a les Jornades de formació de circ que es van celebrara durant l’any 2010.
   

 • Actas de las Jornadas de Formación de Circo

  Actas de las I Jornadas de Formación de Circo, organizadas por la APCC con el objetivo de ofrecer al sector circense una visión panorámica de los diferentes modelos de formación existentes e impulsar un debate que ayude a concretar el modelo de formación más adecuado a nuestra realidad social y cultural.

  Las Jornadas se realizaron los días 9 y 10 de noviembre en la carpa de la Escuela de Circo Rogelio Rivel (Barcelona) y contaron con la participación de 120 personas.

  Esta edición digital ha contado con la ayuda del Ministerio de Cultura.

 • Estudi comparatiu de sistemes formatius i escoles de circ en l’àmbit internacional

  Estudi elaborat per Xavier Fina (ICC Consultors Culturals), encarregat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, que forma part del Pla Integral de Circ. L'estudi analitza i compara els sistemes formatius i les escoles de circ de Bèlgica, França, Gran Bretanya, Itàlia i Quèbec.

 • Estudi sobre la formació circense a Catalunya

  Estudi elaborat per l’APCC per tal de conèixer i ordenar l’activitat formativa de circ existent al país i elaborar propostes per al futur mapa educatiu català. Aquest estudi es presenta com a document de treball inicial per a la Taula Mixta de Formació coordinada per la Generalitat de Catalunya, en què participa activament l’APCC. Aquest estudi inclou un resum històric del circ i de l’ensenyament circense a Catalunya, l’actual panorama artístic, professional i formatiu, i un seguit de propostes de futur. L’estudi també fa una anàlisi dels models formatius de circ al món i els mapes actual i futur de la formació circense a Catalunya.

 1. << Anterior
 2. Següent >>
 3. 1